Testimonial

"Ik zat al jaren op buikdansen bij verschillende dansdocenten in Amsterdam. Een voor een hielden ze ermee op. Help! Wat nu?! Na lang zoeken kwam ik terecht bij Chassé Dance Studios en Cassandra. 
Ik noem haar het pareltje van Chassé...wat een vondst!
Los van het feit dat ze heel aardig en beschaafd is, geeft ze SUPER lessen.
Er wordt een uur lang intensief gedanst (vaak heel pittig met o.a. choreografieën, soms ietsje rustiger met de sluier). Alle aspecten van buikdans komen aan bod. Er wordt in principe gedanst op oriëntaalse muziek met af en toe een vleugje Arabische pop.
Cassandra is inspirerend, stimulerend en zo sierlijk! Tegelijkertijd houdt ze rekening met haar leerlingen. Dat we GENIETEN is voor haar belangrijker dan dat we alles perfect uitvoeren. Het is een aanrader.
Iedereen kan leren buikdansen ongeacht de leeftijd. Moe voor de les? Daarna huiswaarts vol energie! Wie weet kunnen we als groep een keer bij Chassé (open dag of een andere gelegenheid) optreden om mensen een idee te geven van wat het buikdansen inhoudt. We proberen om ooit net zo sierlijk en mooi te kunnen dansen als Cassandra zelf!
Anne Kinloch"
blauw.png
Een workshop buikdansen is een leuke manier om kennis te maken met oriëntaalse dans. Na warming-up werk je aan techniek, specifieke buikdans bewegingen en isolaties. Aan het eind van de workshop heb je korte dans geleerd. De workshop stem ik af op het niveau van de deelnemers. 

Buikdans workshops zijn geschikt voor bedrijfsfeesten, teambuilding sessies, themafeesten, vrijgezellenfeestjes, ladies nights, verjaardagen en kinderfeestjes.
De workshops vinden in een professionele dansstudio in Amsterdam of op locatie van de opdrachtgever plaats. Afhankelijk van de grootte van de groep duurt de workshop 1 uur, 1,5 uur of 2 uur.
Prijs:
De prijs voor een buikdans workshop hangt af van het aantal deelnemers, de duur van de workshop en de locatie. 
Prijsindicatie: vanaf euro 35,00 p.p. met een minimum van 10 personen. 
Betaling:
Bij definitieve boeking ontvang je een factuur met een verzoek voor aanbetaling. De aanbetaling garandeert de boeking van de studio en mijzelf.
Let op: bij annulering na aanbetaling vindt geen restitutie plaats!
Kledingadvies:
Comfortabele rok of broek, T-shirt of topje, eventueel balletschoenen of sokken. Zelf werk ik op blote voeten.
Vragen? 
Mail via contact of bel / sms naar +31 (0)6 290 79 552.