rood.png
"Ik zat al jaren op buikdansen bij verschillende dansdocenten in Amsterdam. Een voor een hielden ze ermee op. Help! Wat nu?! Na lang zoeken kwam ik terecht bij Chassé Dance Studios en Cassandra. 
Ik noem haar het pareltje van Chassé...wat een vondst!
Los van het feit dat ze heel aardig en beschaafd is, geeft ze SUPER lessen.
Er wordt een uur lang intensief gedanst (vaak heel pittig met o.a. choreografieën, soms ietsje rustiger met de sluier). Alle aspecten van buikdans komen aan bod. Er wordt in principe gedanst op oriëntaalse muziek met af en toe een vleugje Arabische pop.
Cassandra is inspirerend, stimulerend en zo sierlijk! Tegelijkertijd houdt ze rekening met haar leerlingen. Dat we GENIETEN is voor haar belangrijker dan dat we alles perfect uitvoeren. Het is een aanrader.
Iedereen kan leren buikdansen ongeacht de leeftijd. Moe voor de les? Daarna huiswaarts vol energie! Wie weet kunnen we als groep een keer bij Chassé (open dag of een andere gelegenheid) optreden om mensen een idee te geven van wat het buikdansen inhoudt. We proberen om ooit net zo sierlijk en mooi te kunnen dansen als Cassandra zelf!
Anne Kinloch"
"Hey Cassandra,
Dank je wel voor de inspirerende workshop die je voor Monika hebt gegeven. De goodiebag was een echte verrassing! Wat leuk dat we een dans hebben geleerd! We hopen als groep een keer naar jouw les te komen! 
Groetjes van Marianne, november 2018"
"Hartelijk dank voor de fijne proefles die je me gisteren hebt gegeven. Ik ben enorm opgeknapt en heb giga genoten!
Lieve groet, Claudia Schijf, maart 2017"
"Hartelijk dank voor jullie performance! We hebben er van genoten en – wellicht veel belangrijker – de gasten ook! Jullie optredens waren zeer stijlvol, professioneel en pasten perfect bij de sfeer die we getracht hebben neer te zetten. Katja Kinzel, juli 2016"
"Ik heb erg genoten om met je te werken want je hebt een geweldige energie en je dans is mooi / magisch. Hoop in de toekomst nog met je te kunnen werken. Veel liefs, Satish"
"Bedankt Danseres Cassandra dat je er was! & wat was je workshop leuk! Echt even totaal iets anders dan wat ik gewend ben. De deelnemers deden goed mee en jullie straalden allemaal op het podium. Super bedankt, ook jij hebt deze dag compleet gemaakt! Isabel Hupkens"
"Beste Cassandra,
Fantastisch hoe je een grote groep meiden van 7 en 8 jaar in een uur kan laten optreden met een lach. De sjaaltjes met de belletjes zijn top. Je legt het rustig uit, doet het voor en danst alles mee. Het verjaardagspartijtje was geslaagd mede door jouw workshop. En de papa's en mama's waren beretrots toen ze de voorstelling zagen. Je muziek klinkt nog regelmatig bij ons thuis.
Bedankt namens Pien (8 jaar), Mabelle"

"Hallo Cassandra,
Bedankt voor de mooie show die je hier thuis hebt gegeven.
Alle aanwezigen, jong en oud, hebben ontzettend van je genoten.
Je zag er prachtig uit, en je wist de show mooi op te bouwen, met een daverende finish! Jouw danskunsten waren de finishing touch aan ons 'Arabic Lounge' feest bij de jaarwisseling.
Bedankt, en een zwoel 2013 gewenst! Bart"

"Cassandra straalt een enorme rust, schoonheid en vrouwelijkheid uit in haar dans en weet die over te brengen in haar lessen. De bewegingen zijn mooi vloeiend en hebben echt iets authentieks, waardoor je als vrouw, deelnemer van haar lessen de mogelijkheid krijgt om de balans te herstellen van de vrouwelijkheid in je lichaam en daardoor dus ook in je hele welbevinden.
Renske Skills"
"Goedemorgen oosterse schoonheid,
Wij hebben genoten van je prachtige bellydance, heel stijlvol en je zag er geweldig mooi uit. Een verjaardag die door jouw optreden nooit vergeten zal worden! Dank. Liefs van ons alle 4."
"Hoi Cassandra,
Goede workshop! Nooit geweten dat buikdansen zo moeilijk is. Misschien komen we nog een extra les bij je doen. Groetjes, Linda"
'Naast de leuke workshop graffiti vonden we jouw buikdansworkshop erg inspirerend. Zelfs de mannen werden enthousiast. Groetjes, Yvonne"

"Ik wil je vanaf hier even bedanken voor de mooie en authentieke dans die je had opgedragen aan je oma. Echt WOW! Ook je darbukadans was inspiratievol voor mij. En natuurlijk zag je er weer uit om door een ringetje te halen! De Isiswingsdans en faronische dans vond ik een spektakel en tevens mooi om naar te kijken. Lieve buikdansgroet, Acacia"

"Dank je wel voor de onvergetelijke workshop! We hebben genoten en hopen ooit zo mooi te dansen als jij. Groet van Joke uit Amsterdam"