Testimonial

"Ik zat al jaren op buikdansen bij verschillende dansdocenten in Amsterdam. Een voor een hielden ze ermee op. Help! Wat nu?! Na lang zoeken kwam ik terecht bij Chassé Dance Studios en Cassandra. 
Ik noem haar het pareltje van Chassé...wat een vondst!
Los van het feit dat ze heel aardig en beschaafd is, geeft ze SUPER lessen.
Er wordt een uur lang intensief gedanst (vaak heel pittig met o.a. choreografieën, soms ietsje rustiger met de sluier). Alle aspecten van buikdans komen aan bod. Er wordt in principe gedanst op oriëntaalse muziek met af en toe een vleugje Arabische pop.
Cassandra is inspirerend, stimulerend en zo sierlijk! Tegelijkertijd houdt ze rekening met haar leerlingen. Dat we GENIETEN is voor haar belangrijker dan dat we alles perfect uitvoeren. Het is een aanrader.
Iedereen kan leren buikdansen ongeacht de leeftijd. Moe voor de les? Daarna huiswaarts vol energie! Wie weet kunnen we als groep een keer bij Chassé (open dag of een andere gelegenheid) optreden om mensen een idee te geven van wat het buikdansen inhoudt. We proberen om ooit net zo sierlijk en mooi te kunnen dansen als Cassandra zelf!
Anne Kinloch"
groen.png
Op welke muziek dans je?
Mijn muziek varieert van klassiek Arabisch tot Bollywood tot moderne popmuziek en is afgestemd op de setting en voorkeur van het publiek.
Wie zorgt voor de muziek?
Ik neem mijn muziek mee. De opdrachtgever zorgt voor de geluidsinstallatie.
Is uw optreden geschikt voor alle leeftijden?
Mijn optreden is gezinsvriendelijk en geschikt voor kinderen. Kinderen vinden het vaak leuk om mee te dansen.
Waarom is een optreden zo duur?
U betaalt niet alleen voor het optreden maar ook voor jarenlange training en ervaring. Bovendien treed ik alleen op in professionele handgemaakte kostuums.
Waarom en hoe geven we fooien?
Een fooi is een extra waardering voor de danseres. U kunt uw fooi discreet in mijn heupgordel steken of boven mijn hoofd uitstrooien (money shower).