Testimonial

"Cassandra straalt een enorme rust, schoonheid en vrouwelijkheid uit in haar dans en weet die over te brengen in haar lessen. De bewegingen zijn mooi vloeiend en hebben echt iets authentieks, waardoor je als vrouw, deelnemer van haar lessen de mogelijkheid krijgt om de balans te herstellen van de vrouwelijkheid in je lichaam en daardoor dus ook in je hele welbevinden.
Renske Skills"
wit.png
Met veel enthousiasme neem ik u mee in de mystiek van de oriëntaalse dans. Mijn optredens beginnen vaak met een korte sluierdans en eindigen met het dansen op de dynamische ritmes van een 'drumsolo'.
Mijn dansstijl kenmerkt zich door een sensuele elegantie. De ritmes die ik gebruik zijn toegankelijk voor een breed publiek.

Een buikdans optreden is geschikt voor o.a. evenementen en festivals, bedrijfsfeesten, teambuilding sessies, themafeesten, bruiloften, ladies nights, vrijgezellenavonden voor dames, verjaardagen en kinderfeestjes.
Tijdige boeking is aan te raden.

Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende opties. Populair zijn de 'Bellygram' of het combineren van een optreden met een korte workshop.
De tarieven zijn vermeld bij 'Prijzen'.
Betaling:
U ontvangt bij boeking een factuur met de betalingsvoorwaarden.
Door aanbetaling van 25% van het totaalbedrag is de boeking definitief.
Het resterende bedrag dient u vóór het optreden te voldoen.
Bij annulering na aanbetaling vindt geen restitutie plaats.
Fotografie en film:
Het is toegestaan te fotograferen en te filmen onder voorwaarde dat ik digitale kopieën van foto's en film ontvangt. Het is niet toegestaan materiaal te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Vragen?
Mail via contact of bel / sms naar +31 (0)6 290 79 552.
Check ook de 'FAQ' bij het boeken van een buikdanseres.